Stort grattis till det svenska U-21 landslaget för EM-Guldet i fotboll!

TV 4, tack för underhållningen!
TV 4, tack för underhållningen!

Enligt Dagens Nyheter så är detta det största skrällguldet i Svensk idrottshistoria.

Tomas Brolin säger till Aftonbladet att han i årets U21-lag för första gången sedan 1994 sett det han själv upplevde med laget som då tog VM-brons. ”Ett lag med spelare som lyfter varandra.”

På Karisma har vi sedan tidigare pratat om att rätt person på rätt plats som är motiverad och brinner för sitt jobb kan göra ett bra resultat. Nu har det svenska U–21 landslaget tagit detta till en helt ny nivå. 

Laget har tagit sig igenom flera ”omöjliga” matchsituationer på vägen till guldet. Titta sedan på hur man ”knyter ihop säcken” med den lysande stjärnan John Guidetti som bara går in och sätter den första svenska straffen i krysset och visar hela omgivningen var skåpet skall stå.

Försök att använda fotbollen lite grand som ett ett exempel när det gäller din egen rekrytering. Ta gärna in medarbetare som är kunniga och brinner för sitt jobb och som hellre: ”ser glaset som halvfullt i stället för halvtomt”. 

En positiv attityd kan göra mycket – även den svenska publiken på plats bidrog med den till segern. Denna attityd och viljan att vinna tog det det svenska landslaget hela vägen till ett skrällguld!

About 
Kurt Ståhl är född och uppvuxen i Gävle. Utbildad som el- teletekniker och har arbetat främst inom teknik och försäljning. Han är en erfaren rekryterare som VD för Karisma Rekrytering och Teknisk Säljkraft. Är intresserad av att hjälpa små och medelstora företagare att få mindre arbetsbelastning och ökad framgång främst genom strukturerad rekrytering men även med grundläggande marknadsföring.

0 Comments

Leave a Reply